Lucruri Simple

HB orchestra

12/10/2009 / Diverse / 15 comentarii

 
Azi m-am decis sa incep sa va vorbesc de echipa mea. Si cand spun echipa, ma gandesc la adunatura de oameni talentati si plini de energie care stau langa mine si fara de care concertele nu ar avea sare si piper. Le-am spus simplu HB orchestra. Asadar:
 
Cristi… chitara si voce. Anul asta si-a scos bila. N-a fost un moment prea placut. Cind am fost cu el la spital, inainte de operatie, tot despre muzica vorbeam. E chitaristul orchestrei mele si ne cunoastem de-o viata. El a compus Septembrie, Luni si tot albumul 35.
 
George… inginer de sunet. A terminat Saguna in Brasov, ca si mine. Anul viitor are intilnirea de 20 de ani si iubeste la nebunie o fata pe nume Oana. El a mixat albumul 35.
 
Andreea… Ea scrie versurile si apoi ma ajuta sa le cantam. Este raspunzatoare pentru Lucruri simple si Septembrie, luni. Nu stiu daca am inspirat-o, in vreun fel la scrierea cuvintelor, dar lucrurile au decurs bine pentru primul album. Sper sa fie si mai misto la al doilea.
 
In studio, rind pe rind, alaturi de echipa mea de baza, isi vor face aparitie suflatori, pianisti, basisti, tobosari si diversi artisti care vor desavirsi muzical noul album. De pe acum trebuie sa va spun ca se va aplauda, se va injura, se vor invoca diverse creaturi necurate si bineinteles, divinitatea. Chiar se va si plinge, pe alocuri. Ceee ce va pot garanta este ca va iesi un lucru bun. Doamne-ajuta!
 

comments powered by Disqus